Biografie ronny groeneveld

Miha Bodytec Benelux

Mijn naam is Ronny Groeneveld en ik heb Fitpartner opgericht in 1998.

Al sinds mijn jeugd is sport mijn leven. Als voormalig professioneel thriatleet heb ik besloten dat mijn professionele leven na het racen gekoppeld moest worden aan sport, prestaties en het helpen van de atleten om te presteren en zich beter te voelen.

Ik ben begonnen met het opzetten van een eigen sportmedisch instituut om de atleten te helpen hun dromen waar te maken: het winnen van een (gouden) medaille op wereldkampioenschappen of Olympische Spelen.

Ik ontdekte dat veel dingen die ik wilde doen en testen, niet aanwezig was en tijdens de zoektocht naar apparatuur, protocollen en expertise, moest ik het meeste zelf ontdekken.

Veel instituten, klinieken en universiteiten vroegen mij om expertise voor het opzetten van testlaboratoria en ik besloot hen te helpen en een eigen bedrijf te starten: Fitpartner was geboren!

Fitpartner werd een oplossingsgericht bedrijf met de focus op het implementeren van de juiste producten voor het juiste gebruik, om onze klanten te helpen de best mogelijke oplossing voor hun doel te krijgen.

Gedurende de laatste 21 jaar hadden we meer dan 1200 klanten in verschillende vakgebieden:  Sport, Fitness, Revalidatie, Medisch, Hotels, Gezondheid en Schoonheid en last but not least Werkplekgezondheidsbevordering.

Door het doen van questionnaires en daarna oplossingen te brengen in bedrijven om de medewerkers meer tevreden te stellen met hun werkomgeving, kreeg ik veel vragen van deze bedrijven of we hetzelfde konden doen voor hun klanten.

De laatste tijd heb ik die drang tot helpen uitgebreid om bedrijven te ondersteunen hun klanten beter te begrijpen in hun gedrag, percepties en voorkeuren; dat was het moment om Fitpartner Consulting tot leven te brengen.