Hidden profits marketing

Hidden Profits Marketing

Hidden Profits Marketing heeft als missie, om ondernemers en -zelfstandige professionals hun bedrijf (weer) te helpen groeien.

Sinds de start in 2004 doen we dat door enerzijds marketing kennis, ervaring en inzichten te delen, om zo het marketinggericht denken te promoten. En door met onze GroeiFormule aan zo veel mogelijk studio’s wereldwijd een constante stroom leden, bevestigde afspraken en leads te leveren. Verlost van de zorg om zelf steeds weer nieuwe marketingcampagnes te bedenken. In de afgelopen 3 jaar hebben wij als algemene fitnessmarketeer de ervaring opgedaan om de Boutique locaties met leden tussen de 100 en 300 leden te laten groeien.

Simpeler gezegd…in deze tijd laat je het werven van nieuwe klanten toch niet aan het toeval over.

Zo win je de marketingstrijd in 2020

Weet je nog, in 2010 zaten we nog massaal en al jaren op Hyves. 5 Jaar geleden begon de Facebook advertentie gekte. Maar als je nu in 2020 nog exact dezelfde marketingtechnieken gebruikt als in 2018, dan verlies je. Wat eens succesvol was in bijvoorbeeld Google en Facebook advertenties werkt niet meer zo goed. Waardoor komt dat? O.a. door meer concurrentie in de markt, meer concurrentie in Google, in Facebook, in Instagram, de opkomst van nieuwe technieken als Messenger, chatbots, marketing automation, funnels enzovoort.

Je leert hier de top 3 nieuwste marketing tips & technieken om óók in 2020 een stabiele stroom met nieuwe leden en cliënten binnen te krijgen.

Optimaal proces van leads naar klant anno nu (obv best practices)

Sales. Wie vindt sales leuk? Makkelijk? Of associeer je het met ‘aansmeren’? En hoe zit dat met je team? Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je leads en andere geïnteresseerden makkelijk en goed kunt helpen beslissen. Alles op basis van de best practices van meer dan 800 ondernemers over de hele wereld. Ontdek hoe je mensen kunt helpen om (weer) een gezondere leefstijl te starten of om nu eindelijk de beste versie van zichzelf te worden.

www.hiddenprofitsmarketing.com

Kom luisteren en boost je business met direct toepasbare tips.